Tenis-Slovenija
podatkovni_portal
dni
ur
min
sek
Prazna-pasica
prijava_e
Novica

Na turnirju TE 12 v Kopru med posamezniki le še Svit Suljić


bm, 23.5.2019

Na turnirju TE v Kopru so znani četrtfinalisti. Od slovenskih igralcev in igralk se je v četrfinale uspelo uvrstiti samo 10-letnemu Ljubljančanu Svitu Suljiću, ki na slovenski teniški lestvici do 12 let zaseda sedmo mesto. Ostali naši igralci in igralke, tudi tisti iz vrha slovenske teniške lestvice so izpadli pred četrtfinalom. Pri dekletih je kot zadnja Slovenka v tretjem krogu izgubila Julija Bogatin, katero je s 4-6 7-5 6-1 premagala Romunka Vanessa Ioana Nocaci. Pri dečkih je v tretjem krogu izgubil Žiga Šeško, katerega je s 6-3 6-1 premagal Portugalec Salvador Monteiro. Svit Suljić je v tretjem krogu s 6-1 6-4 premagal Avstrijca Lorenza Brunnerja in bo za napredovanje v polfinale igral z Nemcem Lievnom Mietuschom.

V konkurenci dvojic sta se pri dečkih v polfinale uvrstila Matic Hribar in Marko Retelj . Pri deklicah sta se v polfinale konkurence dvojic uvrstili Nala Kovačič in Zala Vnuk.

Zavarovalnica Sava tenis Petrol Telemach
BTC City autocommerce SŽ Športna loterija Zala Krka ŽiherHiše Vivo catering Žito Odmev Kompas Medot Alta Diners Tenis Slovenija MSIN Jolly Slowatch NIL Grafični studio K Medex Elektro Primorska Energetika Maribor Salus Carso Babolat Slovenija Dunlop Sport Lenovo