prijava_e
Novica

Na turnirju TE 12 v Kopru med posamezniki le še Svit Suljić


bm


Na turnirju TE v Kopru so znani četrtfinalisti. Od slovenskih igralcev in igralk se je v četrfinale uspelo uvrstiti samo 10-letnemu Ljubljančanu Svitu Suljiću, ki na slovenski teniški lestvici do 12 let zaseda sedmo mesto. Ostali naši igralci in igralke, tudi tisti iz vrha slovenske teniške lestvice so izpadli pred četrtfinalom. Pri dekletih je kot zadnja Slovenka v tretjem krogu izgubila Julija Bogatin, katero je s 4-6 7-5 6-1 premagala Romunka Vanessa Ioana Nocaci. Pri dečkih je v tretjem krogu izgubil Žiga Šeško, katerega je s 6-3 6-1 premagal Portugalec Salvador Monteiro. Svit Suljić je v tretjem krogu s 6-1 6-4 premagal Avstrijca Lorenza Brunnerja in bo za napredovanje v polfinale igral z Nemcem Lievnom Mietuschom.

V konkurenci dvojic sta se pri dečkih v polfinale uvrstila Matic Hribar in Marko Retelj . Pri deklicah sta se v polfinale konkurence dvojic uvrstili Nala Kovačič in Zala Vnuk.
Zavarovalnica Sava tenis
Petrol Zavarovalnica Triglav, d.d. BTC City Telemach
Luka Koper SŽ Športna loterija Zala Nova KBM STO Life Class Hotels Krka Kompas BigBang Libra Vinakoper Slowatch SloPak Dunlop Artros Perskindol Lenovo Luna TBWA ŽiherHiše Medot Mercedes Benz Edge
Teniška zveza Slovenije
Šmartinska 152
1000 Ljubljana
tel.: 01 430 66 90
fax.: 01 430 66 95
e-mail.: info@tenis-slovenija.si

©TZS, 2023. Vse pravice pridržane.