Tenis-Slovenija
podatkovni_portal
dni
ur
min
sek
Prazna-pasica
prijava_e
Novica

V Singapurju konec za Nastjo Kolar, ostali izgubili že prej


bm, 23.5.2019

Nastja Kolar se je na turnirju ITF (25.000 $) v Singapurju uvrstila v četrtfinale. V drugem krogu je s 4-6 6-3 6-4 premagala Japonko Yukino Saigo. V četrtfinalu je igrala s 1. nosilko, Rusinjo Valeryo Savinykh in izgubila s 5-7 2-6.

Tina Cvetkovič, 18-letna Radovljičanka, se je na turnirju ITF (15.000 $) v portugalskem Cantanhedeju uvrstila v drugi krog. V uvodnem nastopu je s 6-2 6-2 premagala domačinko Madaleno Andrade, ki je nastopila s posebnim povabilom. Tina je osvojila vse svoje servise, nasprotnici pa je odvzela štiri. V drugem krogu je nato morala premoč priznati 1. nosilki, Španki Rebeki Masarovi, 36. igralki lestvice ITF WTT. Ta je bila boljša s 6-1 6-4.

Še naprej pa ostaja neosvojljiva trdnjava prvi krog turnirjev ITF za Anžeta Arha. Potem, ko je bil uspešen v kvalifikacijah turnirja v Antalyi je bil prisiljen v prvem krogu glavnega turnirja srečanje predati Rusu Sergeju Pogosianu. Ta je ob predaji vodil s 5-4.

V prvem krogu glavnega turnirja se je v Antalyi (15.000 $) poslovila tudi Nika Radišič . Z 1-6 6-2 7-5 jo je premagala Američanka Dasha Ivanova.

Na turnirju ITF v Jabloncu na Češkem (25.000 $+H) je Nik Razboršek v prvem krogu s 4-6 3-6 izgubil s Čehom Andrewom Paulsonom, ki je nastopil s posebnim povabilom.

V prvem krogu je tokrat na mladinskem turnirju ITF 4. ranga v Budimpešti obstala Tara Gorinšek. S 7-5 6-3 jo je premagala Slovakinja Nina Darmatiova.

Zavarovalnica Sava tenis Petrol Telemach
BTC City autocommerce SŽ Športna loterija Zala Krka ŽiherHiše Vivo catering Žito Odmev Kompas Medot Alta Diners Tenis Slovenija MSIN Jolly Slowatch NIL Grafični studio K Medex Elektro Primorska Energetika Maribor Salus Carso Babolat Slovenija Dunlop Sport Lenovo