prijava_e
Novica

TK Koper gosti najmlajše igralke in igralce na turnirju TE 12 Luka Koper Junior Open 2019


bm


Po dvotedenskem teniškem zavzetju Maribora se ta teden igralci in igralke v najmlajši starostni kategoriji do 12 let za točke lestvice Tennis Europe borijo v Kopru. Na tradicionalno zelo dobro zasedenem turnirju priložnost za viden rezultat med 62 dečki in prav toliko deklicami iščejo tudi naši najboljši igralci in igralke.

V glavnem turnirju bo nastopilo 23 dečkov in 24 deklic. Med našimi igralci in igralkami bodo nastopili tudi vsi vodilni igralci in igralke na lestvici TS do 12 let z izjemo Luke Albrehta. Pri deklicah so to Nala Kovačič, Julija Bogatin in Zala Vnuk, pri dečkih pa Matic Hribar (na fotografiji) in Marko Retelj.

Prvi tekmovalni dan je odplaknil dež, tako da se je turnir z uvodnimi tekmami začel v torek in s preostalimi tekmami prvega kroga nadaljeval v sredo.

V prvem krogu so bili pri dečkih uspešni Žiga Šeško, Maksim Despotovič, Svit Suljić, Marko Retelj in Jernej Ploj. Anže Pajer Stanič je bil prost.

Pri deklicah so v prvem krogu zmagale Beti Butina Jazbec, Alja Senica, Ana Stojneva, Eva Cikajlo, Zala Bizjak, Kaja Najzer, Michelle Pernat in Julija Bogatin. Katarina Stefanija Mrvar je bila prosta.
Zavarovalnica Sava tenis
Petrol Zavarovalnica Triglav, d.d. BTC City Telemach
Luka Koper SŽ Športna loterija Zala Nova KBM STO Life Class Hotels Krka Kompas BigBang Libra Vinakoper Slowatch SloPak Dunlop Artros Perskindol Lenovo Luna TBWA ŽiherHiše Medot Mercedes Benz Edge
Teniška zveza Slovenije
Šmartinska 152
1000 Ljubljana
tel.: 01 430 66 90
fax.: 01 430 66 95
e-mail.: info@tenis-slovenija.si

©TZS, 2023. Vse pravice pridržane.