Tenis-Slovenija
podatkovni_portal
dni
ur
min
sek
Prazna-pasica
prijava_e
Novica

Fantje in dekleta igrajo na OP do 18 let v Radomljah in Ljubljani


bm, 20.5.2019

Ta konec tedna fantje in dekleta nastopajo na OP do 18 let. Fantje igrajo v Radomljah, kjer je v žrebu 27 igralcev, dekleta nastopajo v Ljubljani, v žrebni listi je 20 igralk.

Pri fantih so se v četrtfinale uvrstili Anej Levpušček, Stanko Lazić, Tristan Lukas Nickel Koželj, Aljaž Kirbiš, Nik Jurjevčič, Dan Trošt Slapnik, Tilen Kovač in Taj Dolenc.

Pri dekletih so četrtfinalistke Noka Jurič, Nika Završki, Anali Kočevar, Meta Marenk, Pia Poglajen, Lana Egart, Neža Ule in Alja Belinger.

V nadaljevanju turnirja smo dobili finalista. Pri fantih sta to Aljaž Kirbiš (Radom), ki je v polfinalu s 7-6(5) 6-2 premagal Stanka Lazića (ŽtkMb) in Tilen Kovač, ki se je v finale uvrstil brez boja. Polfinalni obračun mu je predal Nik Jurjevčič (Šd Lta). Ta je v četrtfinalu po treh urah igre, potem, ko je uspel ubraniti štiri meč žoge s 6-7(0) 7-6(5) 7-6(4) premagal Dana Trošta Slapnika (Maja).

Pri dekletih sta se v finale uvrstili Anali Kočevar (TK Med), ki je v polfinalu s 7-5 6-1 presenetila 1. nosilko Noko Jurič (ŽtkMb) in Alja Belinger (Šd Lta), ki je v drugem polfinalu s 6-2 7-5 premagala Pio Poglajen (AsLit).

Zavarovalnica Sava tenis Petrol Telemach
BTC City autocommerce SŽ Športna loterija Zala Krka ŽiherHiše Vivo catering Žito Odmev Kompas Medot Alta Diners Tenis Slovenija MSIN Jolly Slowatch NIL Grafični studio K Medex Elektro Primorska Energetika Maribor Salus Carso Babolat Slovenija Dunlop Sport Lenovo