prijava_e
Novica

Fantje in dekleta igrajo na OP do 18 let v Radomljah in Ljubljani


bm


Ta konec tedna fantje in dekleta nastopajo na OP do 18 let. Fantje igrajo v Radomljah, kjer je v žrebu 27 igralcev, dekleta nastopajo v Ljubljani, v žrebni listi je 20 igralk.

Pri fantih so se v četrtfinale uvrstili Anej Levpušček, Stanko Lazić, Tristan Lukas Nickel Koželj, Aljaž Kirbiš, Nik Jurjevčič, Dan Trošt Slapnik, Tilen Kovač in Taj Dolenc.

Pri dekletih so četrtfinalistke Noka Jurič, Nika Završki, Anali Kočevar, Meta Marenk, Pia Poglajen, Lana Egart, Neža Ule in Alja Belinger.

V nadaljevanju turnirja smo dobili finalista. Pri fantih sta to Aljaž Kirbiš (Radom), ki je v polfinalu s 7-6(5) 6-2 premagal Stanka Lazića (ŽtkMb) in Tilen Kovač, ki se je v finale uvrstil brez boja. Polfinalni obračun mu je predal Nik Jurjevčič (Šd Lta). Ta je v četrtfinalu po treh urah igre, potem, ko je uspel ubraniti štiri meč žoge s 6-7(0) 7-6(5) 7-6(4) premagal Dana Trošta Slapnika (Maja).

Pri dekletih sta se v finale uvrstili Anali Kočevar (TK Med), ki je v polfinalu s 7-5 6-1 presenetila 1. nosilko Noko Jurič (ŽtkMb) in Alja Belinger (Šd Lta), ki je v drugem polfinalu s 6-2 7-5 premagala Pio Poglajen (AsLit).
Zavarovalnica Sava tenis
Petrol BTC City Zavarovalnica Triglav, d.d. Telemach
autocommerce SŽ Športna loterija Zala ŽiherHiše Krka BigBang Vivo catering Kompas Medot NKBM MSIN Slowatch Perskindol Libra Babolat Slovenija Office&More Lenovo Artros
Teniška zveza Slovenije
Šmartinska 152
1000 Ljubljana
tel.: 01 430 66 90
fax.: 01 430 66 95
e-mail.: info@tenis-slovenija.si

©TZS, 2023. Vse pravice pridržane.