Tenis-Slovenija
podatkovni_portal
dni
ur
min
sek
Prazna-pasica
prijava_e
Novica

V Budimpešti med posamezniki v igri le še Filip Jeff Planinšek, z nastopi končali Tin Krstulovič, Tilen Potočnik, Blaž Vidovič, Tjaša Klevišar in Tara Katarina Milić


bm, 17.5.2019

Na mladinskem turnirju ITF 4. ranga v Budimpešti so organizatorji uspeli pod streho spraviti tekme prvega in drugega kroga glavnega turnirja, tekme, ki niso bile začete v sredo pa so se igrale na dva skrajšana niza do 4.

V prvem krogu sta bila uspešna Blaž Vidovič, ki je s 4-1 5-3 premagal domačega kvalifikanta Csongorja Hejjasa in Tjaša Klevišar, ki je bila s 4-1 4-2 boljša od poljske kvalifikantke Martine Zaremba.

V drugem krogu je Vidovič igral s 3. nosilcem, Maročanom Soufianom El Mesbahijem in izgubil s 4-1 1-4 0-4, Klevišarjeva pa je s 4-2 2-4 2-4 izgubila z domačinko Anastasio Petrovo. Planinšek je bil v prvem krogu prost, v drugem pa je s 4-0 4-1 premagal srečnega poraženca Nicolasa Goldberga iz Španije. V tretjem krogu bo igral s Čehom Danielom Siniakovim.

V konkurenci dvojic bodo v prvem krogu nastopili Filip Jeff Planinšek in Blaž Vidovič ter tilen Potočnik in Tin Krstulovič.

Tekmi prvega kroga sta izgubila Tara Katarina Milić in Tilen Potočnik. Milićevo je s 6-4 3-6 6-3 premagala domačinka Reka Kata Matko, od Potočnika je bil s 4-1 4-1 boljši Španec Oriol Fillat Gimenez.

Zavarovalnica Sava tenis Petrol Telemach
BTC City autocommerce SŽ Športna loterija Zala Krka ŽiherHiše Vivo catering Žito Odmev Kompas Medot Alta Diners Tenis Slovenija MSIN Jolly Slowatch NIL Grafični studio K Medex Elektro Primorska Energetika Maribor Salus Carso Babolat Slovenija Dunlop Sport Lenovo