prijava_e
Novica

V Budimpešti med posamezniki v igri le še Filip Jeff Planinšek, z nastopi končali Tin Krstulovič, Tilen Potočnik, Blaž Vidovič, Tjaša Klevišar in Tara Katarina Milić


bm


Na mladinskem turnirju ITF 4. ranga v Budimpešti so organizatorji uspeli pod streho spraviti tekme prvega in drugega kroga glavnega turnirja, tekme, ki niso bile začete v sredo pa so se igrale na dva skrajšana niza do 4.

V prvem krogu sta bila uspešna Blaž Vidovič, ki je s 4-1 5-3 premagal domačega kvalifikanta Csongorja Hejjasa in Tjaša Klevišar, ki je bila s 4-1 4-2 boljša od poljske kvalifikantke Martine Zaremba.

V drugem krogu je Vidovič igral s 3. nosilcem, Maročanom Soufianom El Mesbahijem in izgubil s 4-1 1-4 0-4, Klevišarjeva pa je s 4-2 2-4 2-4 izgubila z domačinko Anastasio Petrovo. Planinšek je bil v prvem krogu prost, v drugem pa je s 4-0 4-1 premagal srečnega poraženca Nicolasa Goldberga iz Španije. V tretjem krogu bo igral s Čehom Danielom Siniakovim.

V konkurenci dvojic bodo v prvem krogu nastopili Filip Jeff Planinšek in Blaž Vidovič ter tilen Potočnik in Tin Krstulovič.

Tekmi prvega kroga sta izgubila Tara Katarina Milić in Tilen Potočnik. Milićevo je s 6-4 3-6 6-3 premagala domačinka Reka Kata Matko, od Potočnika je bil s 4-1 4-1 boljši Španec Oriol Fillat Gimenez.
Zavarovalnica Sava tenis
Petrol Zavarovalnica Triglav, d.d. BTC City Telemach
Luka Koper SŽ Športna loterija Zala Nova KBM STO Life Class Hotels Krka Kompas BigBang Libra Vinakoper Slowatch SloPak Dunlop Artros Perskindol Lenovo Luna TBWA ŽiherHiše Medot Mercedes Benz Edge
Teniška zveza Slovenije
Šmartinska 152
1000 Ljubljana
tel.: 01 430 66 90
fax.: 01 430 66 95
e-mail.: info@tenis-slovenija.si

©TZS, 2023. Vse pravice pridržane.