prijava_e
Novica

Tin Krstulovič napredoval v Budimpešti, Pia Lovrič in Tara Gorinšek izgubili


bm


Na turnirju ITF 1. ranga v italijanskem Santa Croceju se je Pia Lovrič uvrstila v tretji krog. Pia je bila kot 14. nosilka v prvem krogu prosta, v drugem pa je igrala z Avstralko Anastasio Berezovo. Pri Pijinem vodstvu s 3-2 v prvem nizu je Avstralka srečanje predala. V tretjem krogu se je Lovričeva pomerila s 1. nosilko, ki prihaja iz Koreje, Sohyun Park. Parkova je trenutno 25. mladinka svetav obračunu z našo igralko pa je bila boljša s 6-1 6-2.

V Budimpešti na turnirju ITF 4. ranga organizatorjem nagaja vreme, tako da je bila večina tekem prvega kroga v torek odpovedanih. Tekmo je od naših predstavnikov začel Tin Krstulovič in prvi niz proti Madžaru Adamu Szellu dobil s 6-1. V današnjem nadaljevanju je svojo premoč samo potrdil in tudi drugi niz dobil in sicer s 6-2. Srečanje je začela tudi Tara Katarina Milić, ob prekinitvi pa Madžarka Reka Kata Matko vodi s 5-2.

V Ulcinju je tekmo prvega kroga na turnirju ITF 4. ranga odigrala Tara Gorinšek in s 4-6 2-6 izgubila z Bolgarko Eleno Trenchevo.
Zavarovalnica Sava tenis
Petrol BTC City Zavarovalnica Triglav, d.d. Telemach
autocommerce SŽ Športna loterija Zala ŽiherHiše Krka BigBang Vivo catering Kompas Medot NKBM MSIN Slowatch Perskindol Libra Babolat Slovenija Office&More Lenovo Artros
Teniška zveza Slovenije
Šmartinska 152
1000 Ljubljana
tel.: 01 430 66 90
fax.: 01 430 66 95
e-mail.: info@tenis-slovenija.si

©TZS, 2023. Vse pravice pridržane.