Tenis-Slovenija
podatkovni_portal
dni
ur
min
sek
Prazna-pasica
prijava_e
Novica

Luka Albreht poražen v četrtfinalu turnirja TE 12 na Cipru, Ela Nala Milić izgubila na turnirju TE 16 v Barceloni


bm, 14.5.2019

Na turnirju TE 1. ranga na Cipru je med dečki odlično nastopil Luka Albreht, ki je bil dvakrat uspešen in se je uvrstil v četrtfinale. V prvem krogu je s 6-1 6-0 premagal domačina Alecosa Timinija, v drugem je bil s 6-2 6-1 boljši od Nicolaosa Fotiosa Makrisa. V četrtfinalu je nato s 4-6 2-6 izgubil s Francozom Timotheejem Lustigom.

V konkurenci dvojic se je s soigralcem iz Romunije, Davidom Darabanom uvrstil v polfinale. V četrtfinalu sta s 6-1 6-1 premagala Romuna Sasho Luciana Hurducasa in Rusa Ivana Kluthcina. Polfinalni obračun bo na sporedu v četrtek.

Na enako močnem turnirju TE v Barceloni je v starostni kategoriji do 16 let nastopila Ela Nala Milić. Za nastop je prejela posebno povabilo in v prvem krogu premagala Španko Carlo Ferrer Salat. V drugem krogu je igrala s 6. nosilko, Madžarco Luco Udvardy in izgubila s 6-3 4-6 4-6.

Zavarovalnica Sava tenis Petrol Telemach
BTC City autocommerce SŽ Športna loterija Zala Krka ŽiherHiše Vivo catering Žito Odmev Kompas Medot Alta Diners Tenis Slovenija MSIN Jolly Slowatch NIL Grafični studio K Medex Elektro Primorska Energetika Maribor Salus Carso Babolat Slovenija Dunlop Sport Lenovo