prijava_e
Novica

Bergantov memorial - sredin spored kroji vreme, vsi posamični obračuni so bili odpovedani


bm


Organizatorjem turnirja TE Bergantov memorial 2019 je včeraj šlo vreme na roke, danes pač ne. V torek so tako uspeli na obeh prizoriščih, na igriščih ŽTK in TK Branik spraviti pod streho tekme prvega kroga v posamični konkurenci in nekaj tekem dvojic. V sredo bodo predvidoma v dvorani odigrali samo tekme dvojic.

Med dečki do 14 let so bili v uvodnem nastopu uspešni Niki Polanec, Ažbe Jarc, Jani Retelj, Nal Sok, Vid Mohar in Mak Mikovič. Kot nosilci so v drugi krog že uvrščeni Matic Križnik, Žiga Švec, Mark Iztok Lunder, Luka Videnovič in Jaka Tomažin.

Pri deklicah so zmagale Eva Cikajlo, Anamari Žnuderl, Ana Julija Ažnoh, Ivona Ahčan, Nala Kovačič, Tinkara Vraničar, Maša Viriant, Ana Tara Praček in Pia Petelinšek. V drugi krog so kot nosilke napredovale Ana Lanišek, Ula Jamar in Eva Muller Uhan.

Pri fantih do 16 let so v tekmah prvega kroga zmagali Vid Buzeti, Simon Javoršek, Jakob Rojs, Maj Premzl, Aljaž Jeran in Marsel Žnuderl. V drugem krogu bodo nastopili tudi nosilci Bor Artnak, Sebastian Dominko, Jan Dimitrijevič in Lun Obrul.

Pri dekletih je po predaji nasprotnice napredovala Manca Lampret, zmagala pa je Hana Bečirovič Novak. Kot nosilke so se v drugi krog uvrstile Petja Drame, Annika Planinšek, Nika Strašek, Taja Lončarič in Nina Pliberšek.

Zavarovalnica Sava tenis
Petrol BTC City Zavarovalnica Triglav, d.d. Telemach
autocommerce SŽ Športna loterija Zala ŽiherHiše Krka BigBang Vivo catering Kompas Medot NKBM MSIN Slowatch Perskindol Libra Babolat Slovenija Office&More Lenovo Artros
Teniška zveza Slovenije
Šmartinska 152
1000 Ljubljana
tel.: 01 430 66 90
fax.: 01 430 66 95
e-mail.: info@tenis-slovenija.si

©TZS, 2023. Vse pravice pridržane.