Tenis-Slovenija
podatkovni_portal
dni
ur
min
sek
Prazna-pasica
prijava_e
Novica

V Mariboru se je začel še drugi mednarodni turnir TE do 14 in 16 let - Bergantov memorial


bm, 12.5.2019

Na igriščih Teniškega kluba Branik v Mariboru se je začel še drugi teniški turnir TE z odlično mednarodno udeležbo v starostnih kategorijah do 14 in do 16 let. Nastopa sicer nekoliko manj igralcev in igralk kot na turnirju Grawe Open, a je udeležba še vedno več kot odlična, saj je prijavljenih okrog 250 igralcev in igralk. Kljub slabemu vremenu so organizatorji uspeli pod streho spraviti nedeljski program kvalifikacijskih tekem, tako, da bodo v ponedeljek zaključili s kvalifikacijskimi obračuni.

Pri dečkih do 14 let so se v zadnji krog kvalifikacij uvrstili Jaka Tomažin, Miha Bajželj in Carlo Angeli. Pri deklicah do 14 let bodo v finalu kvalifikacij nastopile Zala Kacjan, Rima Kočevar, Mia Sara Ribnikar, Alja Širovnik, Neža Rogl in Erika Manevska.

V konkurenci fantov do 16 let so se v zadnji krog kvalifikacij uvrstili Nejc Škorjanc, David Černe, Simon Javoršek, Fran Gordan Mileusnič, Kal Gornik, Grega Sevšek, Nik Mikovič in Nikola Puntarič.

Dekleta do 16 let niso imela kvalifikacij.

Na fotogarfiji: Jaka Tomažin

Zavarovalnica Sava tenis Petrol Telemach
BTC City autocommerce SŽ Športna loterija Zala Krka ŽiherHiše Vivo catering Žito Odmev Kompas Medot Alta Diners Tenis Slovenija MSIN Jolly Slowatch NIL Grafični studio K Medex Elektro Primorska Energetika Maribor Salus Carso Babolat Slovenija Dunlop Sport Lenovo