prijava_e
Novica

V Mariboru se je začel še drugi mednarodni turnir TE do 14 in 16 let - Bergantov memorial


bm


Na igriščih Teniškega kluba Branik v Mariboru se je začel še drugi teniški turnir TE z odlično mednarodno udeležbo v starostnih kategorijah do 14 in do 16 let. Nastopa sicer nekoliko manj igralcev in igralk kot na turnirju Grawe Open, a je udeležba še vedno več kot odlična, saj je prijavljenih okrog 250 igralcev in igralk. Kljub slabemu vremenu so organizatorji uspeli pod streho spraviti nedeljski program kvalifikacijskih tekem, tako, da bodo v ponedeljek zaključili s kvalifikacijskimi obračuni.

Pri dečkih do 14 let so se v zadnji krog kvalifikacij uvrstili Jaka Tomažin, Miha Bajželj in Carlo Angeli. Pri deklicah do 14 let bodo v finalu kvalifikacij nastopile Zala Kacjan, Rima Kočevar, Mia Sara Ribnikar, Alja Širovnik, Neža Rogl in Erika Manevska.

V konkurenci fantov do 16 let so se v zadnji krog kvalifikacij uvrstili Nejc Škorjanc, David Černe, Simon Javoršek, Fran Gordan Mileusnič, Kal Gornik, Grega Sevšek, Nik Mikovič in Nikola Puntarič.

Dekleta do 16 let niso imela kvalifikacij.

Na fotogarfiji: Jaka Tomažin
Zavarovalnica Sava tenis
Petrol BTC City Zavarovalnica Triglav, d.d. Telemach
autocommerce SŽ Športna loterija Zala ŽiherHiše Krka BigBang Vivo catering Kompas Medot NKBM MSIN Slowatch Perskindol Libra Babolat Slovenija Office&More Lenovo Artros
Teniška zveza Slovenije
Šmartinska 152
1000 Ljubljana
tel.: 01 430 66 90
fax.: 01 430 66 95
e-mail.: info@tenis-slovenija.si

©TZS, 2023. Vse pravice pridržane.