Tenis-Slovenija
podatkovni_portal
dni
ur
min
sek
Prazna-pasica
prijava_e
Novica

Začeli sta se liga do 12 let in 2. moška članska liga


bm, 8.5.2019

Začeli sta se ligi do 12 let in 2. moška članska liga. Uvodna kroga zaradi slabega vremena nista bila popolna, v ligi do 12 let je bilo odigranih le nekaj srečanj v skupinah B in C.

V skupini B je v prvem krogu ekipa TK Medvode s 7-0 premagala akipo TK Max ljubljana, v isti skupini je bila ekipa TK Bobi s 5-2 boljša od ekipe ŠD Lta. V drugem krogu je ŽTK Maribor s 7-0 premagal ekipo TK Max Ljubljana, ekipa TK Spin Medvode pa s 6-1 ekipo TK Bobi.

V skupini C je ekipa TK Triglav Kranj v prvem krogu s s 7-0 premagala ekipo TK Portovald, v drugem krogu pa je bila ekipa TA Breskvar s 7-0 boljša od ekipe TK Krka Otočec, ekipa TK Triglav Kranj pa s 5-2 od ekipe TK Luka Koper.

V prvem krogu 2. moške članske teniške lige je ekipa ŠD LTA s 4-1 premagala ekipo TK Krško. Ekipa TK Krka Otočec je bila s 3-2 boljša od ekipe TK Hoče. Ena tekma ni bila odigrana.

Zavarovalnica Sava tenis Petrol Telemach
BTC City autocommerce SŽ Športna loterija Zala Krka ŽiherHiše Vivo catering Žito Odmev Kompas Medot Alta Diners Tenis Slovenija MSIN Jolly Slowatch NIL Grafični studio K Medex Elektro Primorska Energetika Maribor Salus Carso Babolat Slovenija Dunlop Sport Lenovo