prijava_e
Novica

Končujeta se turnirja OP 18 za fante in Odmev FIN 14 za dečke in deklice


bm


Kar nekaj težav z izpeljavo urnika tunirjev so imeli zaradi slabega vremena organizatorji v Krškem in Kopru, a so turnirja le pripeljali v zaključno fazo. Do finala v Krškem in polfinalnih obračunov v Kopru. Zaključni obračuni bodo na sporedu v torek

Na OP 18 za fante v Krškem se bosta za zmago udarila Tin Krstulovič (Tr-Kr) in Taj Dolenc (TKMed). Krstulovič, ki je v drugem krogu izločil prvega nosilca turnirja, je v polfinalu s 6-2 6-4 premagal Tristana Lukasa Nickla Koželja (Radom), Dolenc pa je bil s 6-4 4-6 6-0 boljši od sedmega nosilca, Tilna Kovača iz Šentjurja. Turnir deklet je že v nedeljo osvojila Alea Bubek (N.Gorica).

Tudi na Obali so imeli težave z vremenom in ker morajo pod streho spraviti Odmev A in B finalna turnirja do 14 let so pri polfinalnih obračunih.

Pri dečkih so se v polfinale uvrstili Jaka Golob (Tr-Kr), Niki Polanec (ŽtkMb), Žiga Švec (Mu-So) in Luka Videnovič (Tr-Kr).

V B turnirju dečkov so polfinalisti Gašper Krsnik (Celje), Klas Gorenšek (Tr-Kr), Bine Lazar (Radov) in Mark Sisan Grošelj (TkNet).

Pri deklicah so polfinalistke Lija Mumlek (ŽtkMb), Pia Petelinšek (ŽtkMb), Ana Thaler (Tk-CC) in Ana Tara Praček (LukaKp).

V B turnirju deklic sta znani finalistki. To sta Neža Rogl (Tk-CC) in Špela Rijavec (Kočevje).

Na fotografiji: polfinalistki B turnirja Emanuela Sau in Sara Mia Ribnikar.
Zavarovalnica Sava tenis
Petrol Zavarovalnica Triglav, d.d. BTC City Telemach
Luka Koper SŽ Športna loterija Zala Nova KBM STO Life Class Hotels Krka Kompas BigBang Libra Vinakoper Slowatch SloPak Dunlop Artros Perskindol Lenovo Luna TBWA ŽiherHiše Medot Mercedes Benz Edge
Teniška zveza Slovenije
Šmartinska 152
1000 Ljubljana
tel.: 01 430 66 90
fax.: 01 430 66 95
e-mail.: info@tenis-slovenija.si

©TZS, 2023. Vse pravice pridržane.