prijava_e
Novica

Živa Falkner v drugi krog v Italiji, Bor Artnak in Petja Drame v glavni turnir v Nišu; najmlajši odlično začeli v Čakovcu


bm


Na mladinskem turnirju ITF 2. ranga v italijanskem Salsomaggioreju se je Živa Falkner uvrstila v drugi krog glavnega turnirja. V uvodnem nastopu je s 6-3 3-6 6-0 premagala italijansko povabljenko Giulio Martinelli.

Na turnirju 5. ranga v Nišu sta v drugem krogu kvalifikacij zmagali Petja Drame in Pia Marija Rebec ter se uvrstili v zadnji krog kvalifikacij. Tu je bila Petja Drame še tretjič uspešna in se je z zmago 1-6 6-2 10-6 nad Slovakinjo Lucio Pinkovo uvrstila v glavni turnir. Žal se ni izšlo Pii Mariji Rebec, ki je tesno, z 0-6 6-3 8-10, izgubila s Srbkinjo Emilio Zdravković. Izpadli sta tudi Jelena Kovačevič in Brina Šulin. V zadnjem krogu kvalifkacij je bil uspešen Bor Artnak, ki se je z gladko zmago uvrstil v glavni turnir.

Na turnirju TE do 12 let v Čakovcu zaenkrat odlično nastopajo naši najmlajši igralci in igralke. Turnir se igra po sistemu RR, najboljši igralec iz vsake skupine pa se uvrsti v četrtfinale. Zaenkrat uspešno nastopajo Nino Govedič, Paolo Angeli, Luka Petrovič, Matic Hribar, Marko Retelj, Eva Cikajlo in Zala Vnuk. .
Zavarovalnica Sava tenis
Petrol Zavarovalnica Triglav, d.d. BTC City Telemach
Luka Koper SŽ Športna loterija Zala Nova KBM STO Life Class Hotels Krka Kompas BigBang Libra Vinakoper Slowatch SloPak Dunlop Artros Perskindol Lenovo Luna TBWA ŽiherHiše Medot Mercedes Benz Edge
Teniška zveza Slovenije
Šmartinska 152
1000 Ljubljana
tel.: 01 430 66 90
fax.: 01 430 66 95
e-mail.: info@tenis-slovenija.si

©TZS, 2023. Vse pravice pridržane.