prijava_e
Novica

Živa Falkner v drugi krog v Italiji, Bor Artnak in Petja Drame v glavni turnir v Nišu; najmlajši odlično začeli v Čakovcu


bm


Na mladinskem turnirju ITF 2. ranga v italijanskem Salsomaggioreju se je Živa Falkner uvrstila v drugi krog glavnega turnirja. V uvodnem nastopu je s 6-3 3-6 6-0 premagala italijansko povabljenko Giulio Martinelli.

Na turnirju 5. ranga v Nišu sta v drugem krogu kvalifikacij zmagali Petja Drame in Pia Marija Rebec ter se uvrstili v zadnji krog kvalifikacij. Tu je bila Petja Drame še tretjič uspešna in se je z zmago 1-6 6-2 10-6 nad Slovakinjo Lucio Pinkovo uvrstila v glavni turnir. Žal se ni izšlo Pii Mariji Rebec, ki je tesno, z 0-6 6-3 8-10, izgubila s Srbkinjo Emilio Zdravković. Izpadli sta tudi Jelena Kovačevič in Brina Šulin. V zadnjem krogu kvalifkacij je bil uspešen Bor Artnak, ki se je z gladko zmago uvrstil v glavni turnir.

Na turnirju TE do 12 let v Čakovcu zaenkrat odlično nastopajo naši najmlajši igralci in igralke. Turnir se igra po sistemu RR, najboljši igralec iz vsake skupine pa se uvrsti v četrtfinale. Zaenkrat uspešno nastopajo Nino Govedič, Paolo Angeli, Luka Petrovič, Matic Hribar, Marko Retelj, Eva Cikajlo in Zala Vnuk. .
Zavarovalnica Sava tenis
Petrol BTC City Zavarovalnica Triglav, d.d. Telemach
autocommerce SŽ Športna loterija Zala ŽiherHiše Krka BigBang Vivo catering Kompas Medot NKBM MSIN Slowatch Perskindol Libra Babolat Slovenija Office&More Lenovo Artros
Teniška zveza Slovenije
Šmartinska 152
1000 Ljubljana
tel.: 01 430 66 90
fax.: 01 430 66 95
e-mail.: info@tenis-slovenija.si

©TZS, 2023. Vse pravice pridržane.