prijava_e
Novica

Naše igralke dobile nasprotnice na turnirjih WTA v Rabatu in Pragi


bm


Opravljena sta bila žreba WTA turnirjev v Rabatu in Pragi. Oba turnirja imata nagradni sklad 250.000 $, tekme glavnih turnirjev pa se začnejo v ponedeljek in torek.

V maroškem Rabatu bosta nastopili Tamara Zidanšek in Polona Hercog. Čeprav sta obe naši igralki v dobri formi, pa imata obe za začetek relativno težek žreb. Zidanškova, ki je v zgornji polovici žreba, bo v prvem krogu igrala s 3. nosilko, Kazahstanko Yulio Putintsevo, 38. igralko lestvice WTA. Hercogova je v spodnji polovici žreba, v prvem krogu pa bo igrala s 5. nosilko, Hrvatico Petro Martić, ki je ta teden finalistka turnirja v Carigradu.

Na turnirju v Pragi bomo spremljali Dalilo Jakupović. Tudi ona je že v uvodnem nastopu naletela na nosilko. Pomerila se bo s šesto postavljeno Čehinjo Katerino Siniakovo, 41. igralko lestvice WTA.

Na turnirju ITF WTT v Charlestonu z nagradnim skladom 100.000 $ bo nastopila Kaja Juvan. Žreb še ni bil opravljen.
Zavarovalnica Sava tenis
Petrol Zavarovalnica Triglav, d.d. BTC City Telemach
Luka Koper SŽ Športna loterija Zala Nova KBM STO Life Class Hotels Krka Kompas BigBang Libra Vinakoper Slowatch SloPak Dunlop Artros Perskindol Lenovo Luna TBWA ŽiherHiše Medot Mercedes Benz Edge
Teniška zveza Slovenije
Šmartinska 152
1000 Ljubljana
tel.: 01 430 66 90
fax.: 01 430 66 95
e-mail.: info@tenis-slovenija.si

©TZS, 2023. Vse pravice pridržane.