prijava_e
Novica

Primorski veterani boljši od veteranov hrvaške Istre

Na jubilejnem XX. srečanju rekreativno- veteranskih teniških reprezentanc Primorske in sosednje hrvaške Istre v koprskem teniškem centru Vanganel so slavili domačini. Zmagali so z rezultatom 8:5 in v skupnem seštevku zmag zdaj povedli z 12:8. Z zmago so se gostom maščevali za težek jesenski poraz na njihovih tleh./br> Srečanje je bilo presenetljivo odločeno že po igrah posameznikov, ko so domačini povedli z neulovljivih 7:2, v tekmah dvojic, dobili so tri obračune, pa so nato gostje samo ublažili poraz.

Za domačine, v katerih ekipo so se združili igralci iz Idrije, Ankarana, Nove Gorice, Kanala, Kopra, Ilirske Bistrice, Vipave in Tolmina so nastopili Jaka Flajšaker, Rok Delak, Nejc Kapelj, Zorko Zlatoper, Simon Pišlar, Slavko Uršič, Rudi Bradelj, Stojan Tomovič, Matej Miloševič, Gorazd Marašek, Aleš Devetak, Sandi Drolc, Marjan Valentinčič in Ivo Beliš.

Ta pomemben dogodek desetletnega regijskega sodelovanja so ob prizadevnem organizatorju na slovenski strani, Franciju Hrovatu, podprli zvesti donatorji, brez katerih se si je težko zamisliti izvedbo tovrstnega srečanja.
Zavarovalnica Sava tenis
Petrol Zavarovalnica Triglav, d.d. BTC City Telemach
Luka Koper SŽ Športna loterija Zala Nova KBM STO Life Class Hotels Krka Kompas BigBang Libra Vinakoper Slowatch SloPak Dunlop Artros Perskindol Lenovo Luna TBWA ŽiherHiše Medot Mercedes Benz Edge
Teniška zveza Slovenije
Šmartinska 152
1000 Ljubljana
tel.: 01 430 66 90
fax.: 01 430 66 95
e-mail.: info@tenis-slovenija.si

©TZS, 2023. Vse pravice pridržane.