prijava_e
Novica

Na OP Zala 16 na Ptuju in FIN 12 v Ljubljani v ponedeljek na sporedu zaključni obračuni, Filip Zver osvojil B turnir do 16 let


bm


Na OP Zala v starostni kategoriji do 16 let na Ptuju so v A turnirju fantov in turnirju deklet znani polfinalisti. V A turnirju fantov presenečenj ni bilo, v polfinalu bodo namreč nastopili prvi štirje nosilci turnirja. Bor Artnak (AsLit) se bo pomeril s Simonom Javorškom (Maja), Marsel Žnuderl (ŽtkMb) pa bo v drugem polfinalu igral s Sebastianom Dominkom (ŽtkMb).

Tudi pri dekletih so polfinalistke pričakovane. Za preboj v finale in boj za naslov se bodo borile Taja Lončarič (Ptuj), ki bo igrala z Majo Radišič (TK Val) in Hana Bečirovič Novak (ŽtkMb), se bo pomerila s Nino Pliberšek (Ptuj).

Z B turnirjem so že končali fantje. Zmagovalec je Filip Zver (Ten_Ms), ki je v finalu s 3-6 6-0 6-1 ugnal Tilna Javornika (Sl-Ko). (na fotografiji)

V Ljubljani pa se za točke Tenis Slovenije na igriščih TD Slovan borijo dečki in deklice na A in B turnirjih do 12 let. v A turnirju dečkov sta se v finale uvrstila domačin Luka Petrovič (Sl-Lj), ki je v polfinalu s 6-2 6-0 izločil Nereja Benedičiča Vidoviča (ŽtkMb) in Svit Suljić (Tabre), ki je bil v drugem polfinalu s 6-3 3-6 6-1 boljši od Paola Angelija (ŠtkVe).

V B turnirju dečkov so se v polfinale uvrstili Tay Klep (ŠD_Lta), Matic Sitar (Šporn), Dejan Desy (ŽtkMb) in Jan Vodnik (ŠD_Lta).

Pri deklicah sta zanesljivi finalistki prva in druga nosilka Nala Kovačič (ŽtkMb) in Julija Bogatin (LukaKp). Kovačičeva je v polfinalu s 7-6(4) 6-3 premagala Evo Cikajlo (Radom), Bogatinova je bila s 6-0 6-1 boljša od Zale Vnuk (TkTal).

Pri deklicah so v B turnirju polfinalistke Nika Mlakar (TkMed), Natalija Djosan (Tabre), Ivana-Nina Pavlin (ŠdTen) in Taja Bešič Rozman (Tr-Kr).
Zavarovalnica Sava tenis
Petrol BTC City Zavarovalnica Triglav, d.d. Telemach
autocommerce SŽ Športna loterija Zala ŽiherHiše Krka BigBang Vivo catering Kompas Medot NKBM MSIN Slowatch Perskindol Libra Babolat Slovenija Office&More Lenovo Artros
Teniška zveza Slovenije
Šmartinska 152
1000 Ljubljana
tel.: 01 430 66 90
fax.: 01 430 66 95
e-mail.: info@tenis-slovenija.si

©TZS, 2023. Vse pravice pridržane.