prijava_e
Novica

Ta konec tedna finalni turnir do 12 let v Ljubljani in OP Zala do 16 let na Ptuju


bm


V Ljubljani na igriščih TD Slovan poteka finalni A in B turnir za dečke in deklice v starostni kategoriji do 12 let. V soboto so dečki in deklice odigrali tekme prvega in drugega kroga A turnija, udeleženci B turnirja bodo v obeh konkurencah nastopili v nedeljo.

V A turnirju dečkov so se v četrtfinale uvrstili vsi postavljeni igralci. Četrtfinalisti so Gašper Matijašič, Nerej Benedičič Vidovič, Luka Petrovič, Peter Marn, Maksim Despotović, Svit Suljić, Paolo Angeli in Žiga Šeško.

Tudi v A turnirju deklic presenečenj v uvodnih krogih ni bilo. Četrtfinalistke so Nala Kovačič, Nika Perić, Eva Cikajlo, Eva Šifrer, Hana Šišak Molan, Zala Vnuk, Stefanija-Katarina Mrvar in Julija Bogatin.

Ptuj gosti igralce in igralke na OP Zala v starostni kategoriji do 16 let. Odigrane so bile tekme prvega kroga turnirjev fantov in deklet. Pri fantih sta v A turnirju izpadla dva nosilca. Žiga Bradaška je moral premoč priznati Jaki Protiču Žaklju, ki je bil boljši s 3-6 6-3 6-3, Grega Sevšek pa je z 2-6 6-3 6-2 izločil Vanjo Joksoviča.

Pri dekletih tokrat preseneča slaba udeležba saj nastopa samo dvajset igralk, tako da bodo nosilke prvič nastopile šele v nedeljo.

V B turnirju fantov je nastopilo 15 igralcev, v polfinale pa so se uvrstili Tilen Javornik, Mark Grošelj Sisan, Klemen Škorjanc in Filip Zver.
Zavarovalnica Sava tenis
Petrol Zavarovalnica Triglav, d.d. BTC City Telemach
Luka Koper SŽ Športna loterija Zala Nova KBM STO Life Class Hotels Krka Kompas BigBang Libra Vinakoper Slowatch SloPak Dunlop Artros Perskindol Lenovo Luna TBWA ŽiherHiše Medot Mercedes Benz Edge
Teniška zveza Slovenije
Šmartinska 152
1000 Ljubljana
tel.: 01 430 66 90
fax.: 01 430 66 95
e-mail.: info@tenis-slovenija.si

©TZS, 2023. Vse pravice pridržane.