prijava_e
Novica

Jan Dimitrijevič poražen v polfinalu Pančeva, Ela Nala Milić zmagovalka turnirja dvojic


bm


Celjan Jan Dimitirjevič je odlične nastope na turnirju TE 16 v Pančevu končal v polfinalu. V današnjem obračunu ga je s 6-2 6-1 premagal Italijan Niccolo Dessi, ki je že v drugem krogu izločil tudi prvega nosilca turnirja in do polfinala nasprotnikom ni oddal niti niza. Danes je bil za Jana premočan nasprotnik, a je naš igralec še enkrat več dosegel izvrsten izid. Letos se je na turnirjih TE še tretjič uvrstil v polfinale, prvič na turnirju druge kategorije.

V konkurenci dvojic sta z Lunom Obrulom izgubila četrtfinalni obračun s Hrvatoma Rokom Baškovičem in Alenom Billom.

Tudi Ela Nala Milić je nastope na turnirju TE 16 v Penini na Portugalskem končala v polfinalu. S 7-5 6-4 jo je premagala tri leta starejša, 16-letna Romunka Nicole Teodosescu. Po finalu na turnirju TE 16 na Reki je to še en izvrsten izid za mlado Ljubljančanko, ki je na dvanajstih tekmah zabeležila devet zmag in tri poraze.

Na zmagovalni oder in to na najvišjo stopničko pa je stopila v konkurenci dvojic, saj sta s soigralko Nicole Teodosescu osvojili turnir.
Zavarovalnica Sava tenis
Petrol BTC City Zavarovalnica Triglav, d.d. Telemach
autocommerce SŽ Športna loterija Zala ŽiherHiše Krka BigBang Vivo catering Kompas Medot NKBM MSIN Slowatch Perskindol Libra Babolat Slovenija Office&More Lenovo Artros
Teniška zveza Slovenije
Šmartinska 152
1000 Ljubljana
tel.: 01 430 66 90
fax.: 01 430 66 95
e-mail.: info@tenis-slovenija.si

©TZS, 2023. Vse pravice pridržane.