prijava_e
Novica

Nastja Kolar v polfinalu turnija v Antalyi, poraz Nika Razborška in Pie Čuk


bm


Izvrstnbo ta teden na turnirju ITF WTT v Kairu (15.000 $)igra Nastja Kolar, ki se je izvila iz spirale porazov v uvodnih nastopih na prejšnjih šestih turnirjih.

Tokrat ji gre vse od rok in se je uvrstila v polfinale. V četrtfinalu je s 6-1 6-1 premagala 8. nosilko, 17-letno Rusinjo Anastasio Zalotarevo. Za zmago je potrebovala vsega 55 minut. V polfinalu bo igrala s tretjo nosilko, 29-letno Avstrijko Melanie Klaffner, 601. igralko lestvice WTA.

Na turnirju ITF v tunizijski Tabarki je v četrtfinalu z nastopi končal Nik Razboršek. S 6-0 6-2 ga je presenetil Nemec, Constantin Schmitz.

Prav tako v Tabarki se je v finale konkurence dvojic uvrstila Veronika Erjavec. Igra v paru z Nefiso Berberović s katero sta prvi nosilki turnirja dvojic in sta v polfinalu s 6-3 7-5 premagali Španki Ayalo Serra in Fernandez Sanz.

Danes je v četrtfinalu turnirja ITF v Santa Margheriti Di Puli nastopila tudi Pia Čuk. Igrala je s 16-letno Ukrajinko Dario Lopatetsko, 251. igralko lestvice WTA. Ta je letos osvojila že tri turnirje W25.

Previsoka ovira je bila tudi za našo igralko. Čukova je izgubila s 3-6 4-6, si je priigrala nekaj pomembnih točk za lestvico WTA, ki jih ponujajo turnirji s tem nagradnim skladom.
Zavarovalnica Sava tenis
Petrol BTC City Zavarovalnica Triglav, d.d. Telemach
autocommerce SŽ Športna loterija Zala ŽiherHiše Krka BigBang Vivo catering Kompas Medot NKBM MSIN Slowatch Perskindol Libra Babolat Slovenija Office&More Lenovo Artros
Teniška zveza Slovenije
Šmartinska 152
1000 Ljubljana
tel.: 01 430 66 90
fax.: 01 430 66 95
e-mail.: info@tenis-slovenija.si

©TZS, 2023. Vse pravice pridržane.