prijava_e
Novica

Jan Dimitrijevič četrtfinalist v Pančevu, Ela Nala Milić v Penini; poraz Luna Obrula in Tima Kuštra


bm


Na mladinskih turnirjih Tennis Europe do 16 let v Pančevu in portugalski Penini sta se Jan Dimitrijević in Ela Nala Milić uvrstila v četrtfinale.

Jan Dimitrijević je v Pančevu v tretjem krogu s 6-2 2-6 6-4 premagal tretjega nosilca, Črnogorca Danila Raičevića. Na istem turnirju je tekmo tretjega kroga izgubil Lun Obrul. S 6-4 6-3 ga je izločil drugi nosilec, Srb Branko Djurić. V konkurenci dvojic sta se Obrul in Dimitrijević po predaji nasprotnikov brez boja uvrstila v četrtfinale.

Na turnirju TE 16 v portugalski Penini se je v četrtfinale uvrstila Ela Nala Milić, ki tako nadaljuje z izvrstnimi predstavami še na drugem turnirju do 16 let. V drugem krogu je s 6-0 6-0 premagala domačinko Gabrielo Matos, v tretjem krogu pa je bila boljša še od ene domačinke, trinajste nosilke Beatriz Paciletti Duarte Da Costa.

Na turnirju TE 14 v Solinu je v četrtfinalu izpadel naš zadnji predstavnik Tim Kušter. S 6-2 6-3 ga je premagal prvi nosilec, Britanec Fabio Nestola.
Zavarovalnica Sava tenis
Petrol BTC City Zavarovalnica Triglav, d.d. Telemach
autocommerce SŽ Športna loterija Zala ŽiherHiše Krka BigBang Vivo catering Kompas Medot NKBM MSIN Slowatch Perskindol Libra Babolat Slovenija Office&More Lenovo Artros
Teniška zveza Slovenije
Šmartinska 152
1000 Ljubljana
tel.: 01 430 66 90
fax.: 01 430 66 95
e-mail.: info@tenis-slovenija.si

©TZS, 2023. Vse pravice pridržane.