prijava_e
Novica

Jan Dimitrijevič in Lun Obrul uspešna v Pančevu, Tim Kušter četrtfinalist v Solinu


bm


Naši mladi igralci in igralke ta teden nastoipajo na turnirjih Tennis Europe do 16 let v Pančevu in do 14 let v Solinu.

V Pančevu sta Lun Obrul in Jan Dimitrijevič, oba pa sta nastope v glavnem turnirju začela z zmagama. Obrul je v prvem krogu s 6-7(6) 6-2 6-3 premagal Srba nikolo Jovanovića, v drugem pa s 6-3 6-3 Srba Alekso Mišića. Dimitrijevič je bil s 6-0 6-2 boljši od Bolgara Martina Despodova, na drugi nastop še čaka.

Slabše so dečki in deklice začeli nastope v Splitu na turnirju do 14 let. Po prvem krogu glavnega turnirja je v konkurenci ostal samo Tim Kušter, ki pa je zmagal dvakrat in se uvrstil v četrtfinale. V prvem krogu je s 7-5 6-0 premagal Hrvata Erika Nikolića, v drugem pa s 7-5 6-4 sedmega nosilca, Francoza Thea Papamalamisa.

V uvodnem nastopu glavnega turnirja je izpadel kvalifikant Jaka Tomažin, v kvalifikacijah pa niso bili uspešni Jani Retelj, Mak Mikovič, Boris Barjaktarevič in Marko Požonec.

Brez predstavnic smo ostali tudi pri deklicah, saj so v prvem krogu glavnega turnija izgubile kvalifikantka Ella Hojnik, Maša Viriant in Ula Jamar. V kvalifikacijah sta izpadli Anamari Žnuderl in Lija Mumlek.
Zavarovalnica Sava tenis
Petrol BTC City Zavarovalnica Triglav, d.d. Telemach
autocommerce SŽ Športna loterija Zala ŽiherHiše Krka BigBang Vivo catering Kompas Medot NKBM MSIN Slowatch Perskindol Libra Babolat Slovenija Office&More Lenovo Artros
Teniška zveza Slovenije
Šmartinska 152
1000 Ljubljana
tel.: 01 430 66 90
fax.: 01 430 66 95
e-mail.: info@tenis-slovenija.si

©TZS, 2023. Vse pravice pridržane.