prijava_e
Novica

Gašper Bezjak in Noka Jurič zmagovalca OP za člane in članice v Ljubljani


bm


V Ljubljani se je končalo prvo odprto prvenstvo za člane in članice v poletni sezoni. Oba naslova gresta v Maribor, zmagovalca pa sta člana ŽTK Gašper Bezjak in Noka Jurič.

Prvi nosilec turnija članov Gašper Bezjak je v polfinalu s 7-6(2) 6-0 premagal tretje postavljenega Roka Komca (MaxLj), nepostavljeni Patrik Stepanič (AsLit) pa je bil v drugem polfinalu s 6-2 6-1 boljši od Nicka Cmagerja (ŽtkMb). V finalu je bil Bezjak s 6-3 1-6 6-1 boljši od Stepanića.

Pri članicah je slavila druga nosilka Noka Jurič. V finalu se je merila s četrto nosilko Zalo Ule (LukaKp) in zmagala s 7-5 6-3.

Za Gašperja Bezjaka, ki na lestvici TS zaseda drugo mesto med igralci, ki niso uvrščeni na mednarodnih članskih lestvicah je to tretji članski naslov v karieri in prvi letos. Še uspešnejša je Noka Jurič. Ta zaseda na lestvici TS tretje mesto med igalkami brez mednarodnih uvrstitev, na domačih tekmovanjih pa je v članski konferenci osvojila svoj četrti naslov, tudi ona prvega v letošnji sezoni.
Zavarovalnica Sava tenis
Petrol Zavarovalnica Triglav, d.d. BTC City Telemach
Luka Koper SŽ Športna loterija Zala Nova KBM STO Life Class Hotels Krka Kompas BigBang Libra Vinakoper Slowatch SloPak Dunlop Artros Perskindol Lenovo Luna TBWA ŽiherHiše Medot Mercedes Benz Edge
Teniška zveza Slovenije
Šmartinska 152
1000 Ljubljana
tel.: 01 430 66 90
fax.: 01 430 66 95
e-mail.: info@tenis-slovenija.si

©TZS, 2023. Vse pravice pridržane.