prijava_e
Novica

Igrajmo tenis 2019 - časovnica prireditve


ts


V soboto, 18. maja, in nedeljo, 19. maja 2019, bo ljubljanski BTC v znamenju tenisa, nakupov in zabave. V ŠC Millenium bo potekal najbolj priljubljen in najmnožičnejši teniški turnir za najmlajše (8-11 let). Nepogrešljiv del projekta Igrajmo tenis! pa je tudi zelo priljubljena, Teniška olimpijada, ki je namenjena vsem otrokom, starim od 6 do 12 let, ki se želijo v tenisu zabavati, vendar se z njim še spoznavajo.

Hkrati bo potekal vseslovenski projekt brezplačnega igranja tenisa po slovenskih klubih, in sicer in sicer 18. in 19. maja, od 9. do 12. ure. Tenis Slovenija v sodelovanju s Petrolom ter ambasadorko projekta Kajo Juvan, vsako leto ponudi brezplačno igranje tenisa po vsej Sloveniji.


Namen projekta je privabiti na tenis prav vse navdušence in jih spodbujati k igranju tenisa, hkrati pa širiti popularizacijo tenisa.

Prijave na Teniško olimpijado pošljite na prijave@tenis-slovenija.si, prijavite svojo ekipo (8 do 15 otrok) na obilico zabavnih in poučnih teniških igric, v katerih bodo zagotovo zelo uživali. Navedeno naj bo ime Teniškega kluba ali ekipe in ime in priimek ter kontakt vodje ekipe.

Časovnico prireditve si lahko ogledate TUKAJ.

Seznam teniških klubov, kjer boste lahko igrali tenis najdete

Preberi več
Zavarovalnica Sava tenis
Petrol BTC City Zavarovalnica Triglav, d.d. Telemach
autocommerce SŽ Športna loterija Zala ŽiherHiše Krka BigBang Vivo catering Kompas Medot NKBM MSIN Slowatch Perskindol Libra Babolat Slovenija Office&More Lenovo Artros
Teniška zveza Slovenije
Šmartinska 152
1000 Ljubljana
tel.: 01 430 66 90
fax.: 01 430 66 95
e-mail.: info@tenis-slovenija.si

©TZS, 2023. Vse pravice pridržane.