prijava_e
Novica

Sodelovanje pri projektu Igrajmo tenis!


ts


Spoštovani predstavniki teniških klubov, članov Tenis Slovenije,

v sklopu priprave na kampanjo Igrajmo tenis! bi vas želeli povabiti k sodelovanju, in sicer kot veste je projekt Igrajmo tenis! razširitev dogodka TS »Dan slovenskega tenisa«.

Namen projekta je privabiti na tenis tudi vse tiste, ki niso člani teniških klubov in vse ljudi spodbujati k igranju tenisa. Hkrati pa širiti popularizacijo tenisa. Skupaj s Petrolom bomo poskrbeli za komunikacijo z javnostjo, in sicer s plakati, oglasi, letaki, nagradnimi igrami in podobno.

Na uradni spletni strani projekta bodo navedeni vsi teniški klubi, ki sodelujejo pri projektu in s tem pri promociji. Vsak klub, ki želi sodelovati, je edina dolžnost, da prispeva svoja prosta teniška igrišča (minimalno eno ali več) in sicer 18. in 19. maja, od 9. do 12. ure. Prosimo vas, da svoje sodelovanje v »vseslovenskem projektu promocije tenisa«, lokalnih teniških klubov in igrišč, potrdite do 19.aprila 2019 na prijave@tenis-slovenija.si.

Hkrati pa bo tudi letos, 18. in 19. maja, v času Festivala nakupov in zabave, v ljubljanskem BTC-ju, vzporedni projekt, Igrajmo tenis!, na katerega že sedaj vabimo vaše »tekmovalčke« stare 8-11 let.

Nepogrešljiv del projekta Igrajmo tenis! je tudi zelo priljubljena, Teniška olimpijada. Kot veste je dogodek namenjen vsem otrokom, starim od 6 do 12 let, ki se želijo v tenisu zabavati, vendar se z njim še spoznavajo. Zato vas vse klube vljudno vabimo, da do 10. maja na naslov prijave@tenis-slovenija.si prijavite svojo ekipo (8 do 15) otrok na obilico zabavnih in poučnih teniških igric, v katerih bodo zagotovo zelo uživali:


- ime Teniškega kluba ali ekipe,


- ime in priimek ter kontakt vodje ekipe.


Veselimo se sodelovanja z vami in vas lepo pozdravljamo,



Ekipa Tenis Slovenije
Zavarovalnica Sava tenis
Petrol Zavarovalnica Triglav, d.d. BTC City Telemach
Luka Koper SŽ Športna loterija Zala Nova KBM STO Life Class Hotels Krka Kompas BigBang Libra Vinakoper Slowatch SloPak Dunlop Artros Perskindol Lenovo Luna TBWA ŽiherHiše Medot Mercedes Benz Edge
Teniška zveza Slovenije
Šmartinska 152
1000 Ljubljana
tel.: 01 430 66 90
fax.: 01 430 66 95
e-mail.: info@tenis-slovenija.si

©TZS, 2023. Vse pravice pridržane.