prijava_e
Novica

Slovenski mladinci ta teden v Vinkovcih in Novem Sadu


bm


Slovenski igralci in igralke so ta teden v lepem številu udeleženci turnirjev v Vinkovcih in Novem Sadu.

Na turnirju TE 14 v Vinkovcih so bili v kvalifikacijah uspešni Luka Videnovič, Jaka Tomažin in Jaka Golob, ki so se v glavnem turnirju pri dečkih pridružili Maticu Križniku, Timu Kuštru, Marku Iztoku Lundru. Slednji so že uspešno opravili s tekmami prvega kroga glavnega turnirja. V prvem krogu sta bila neuspešna Mak Mikovič in Žiga Švec.

Pri deklicah so v glavni turnir uvrščene Ivona Ahčan, Ula Jamar in Eva Muller Uhan, ki na prvi nastop še čakajo, Maša Viriant in Ana Lanišek, ki sta bili v prvem krogu uspešni ter Ella Hojnik in Tinkara Vraničar, ki sta v prvem krogu izgubili.

Na turnirju Tennis Europe do 16 let v Novem Sadu so pri fantih nastope v glavnem žrebu z zmago začeli Sebastian Dominko, Maj Najvirt Kolarič in Gal Emeršič Potočnik, izgubili pa so srečni poraženec Gordan Fran Mileusnič, Maj Premzl, kvalifikant Maj Miklavec in srečni poraženec Nik Mikovič. Pri dekletih sta nastope z zmagama začeli Petja Drame in Annika Planinšek.
Zavarovalnica Sava tenis
Petrol Zavarovalnica Triglav, d.d. BTC City Telemach
Luka Koper SŽ Športna loterija Zala Nova KBM STO Life Class Hotels Krka Kompas BigBang Libra Vinakoper Slowatch SloPak Dunlop Artros Perskindol Lenovo Luna TBWA ŽiherHiše Medot Mercedes Benz Edge
Teniška zveza Slovenije
Šmartinska 152
1000 Ljubljana
tel.: 01 430 66 90
fax.: 01 430 66 95
e-mail.: info@tenis-slovenija.si

©TZS, 2023. Vse pravice pridržane.