Tenis-Slovenija

Ljubljana, 17.9.2017

TK Kamnik prvaki 2 moške lige 2017 525

Tk Kamnik

V  2. moški članski teniški ligi sta se za naslov potegovali ekipi TK Nova Gorica in TK Kamnik. Tu je bil po tekmah posameznikov izid izenačen na 2-2. Za Kamnik sta točki osvojila Domen KORELC in Boštjan REPANŠEK, za Novo Gorico sta bila uspešna Bor ZORZUT in Matic BEVČAR. O naslovu pravaka je odločila tekma dvojic v kateri sta za Novo Gorico nastopila Bor ZORZUT in Matic BEVČAR, za Kamnik pa Urban ČEVKA in Domen KORELC.

Kamničana sta zmagala s 6-4 6-4 in tako svoji ekipi priigrala naslov prvakov v 2. moški teniški ligi.

Play off 2 moška članska liga525

V finalu se bosta pomerili ekipi TK Nova Gorica in TK Kamnik

Maribor, 16.9.2017

V play offu 2. moške lige sta finalista ekipi TK Nova Gorica in TK Kamnik. Novogoričani so s 3-1 premagali Branik Maribor, Kamničani so bili s 3-1 boljši od ekipe TK Hoče.

Udeleženci play offa so ekipe TK Hoče, TK Branik Maribor, TK Nova Gorica in TK Kamnik

Ljubljana, 28.5.2017

Z izjemo enega strečanja so bile odigrane vse tekme v 2. moški članski teniški ligi. V Skupini Zahod  sta se v play off uvrstili ekipi TK Nova Gorica in TK Kamnik, v skupini VZHOD pa sta udeleženca play offa ekipi TK Hoče in TK Branik Maribor.

Play off bo na sporedu 16. in 17.9.2017.

Ljubljana, 7.5.2017

V soboto so z ligaškimi obračuni začeli člani v 2. moški članski teniški ligi. Sodeluje 9 ekip, ki tekmujejo v skupinah Vzhod in Zahod.  Na Vzhodu je v prvem krogu v Hočah ekipa TK Murska Sobota s 3-2 premagala domačine, tekma med Branikom in Krko bo odigrana 21.maja. V drugem krogu je Branik s 4-1 premagal Mursko Soboto, Krka in Hoče sta tekmo preložila na 14.5.2017.

Na Zahodu je bila v prvem krogu ekipa TK Nova Gorica na gostovanju v Ljubljani s 3-2 boljša od ekipe TK Rival, v Kamniku pa so domačini s 3-2 premagali ekipo TK Triglav Kranj. Ekipa Radovljice je bila prosta. V drugem krogu je Nova Gorica brez boja premagala Radovljico, ki se ni pojavila na igrišču, Triglav Kranj je bil prost, Kamnik pa je bil s 4-1 boljši od Rivala. Naslednji krog je na sporedu 20. maja.