Tenis-Slovenija
podatkovni_portal
dni
ur
min
sek
Prazna-pasica
prijava_e

Veteranska liga 2017

 

   

TK Velenje in TK Branik Maribor finalista veteranskega play offa

23.09.2017   

         

 

Na igriščih TK Branik v Mariboru je bilo danes odigrano polfinalno srečanje Energetika Maribor play offa veteranske lige med ekipama TK Velenje in TK Krško. S 6-3 so zmagali igralci Velenja in se uvrstili v finale, kjer se bodo v nedeljo pomerili z ekipo TK Branik Maribor.

 

Za Velenjčane so bili uspešni Samo ZAKERŠNIK, Ivo BELIŠ, Stane SLATINŠEK, Blaž WEIS ter dvojici WEIS-KONČAN in BELIŠ ZAKERŠNIK.

 

Za Krško so točke osvojili Krištof GOLOB, Robi JANKOVIČ in dvojica GOLOB-GAJŠEK.

 

Ekipa TK Krško tretje mesto v ligi veteranov_525

Na fotografiji: Ekipa TK Krško         

   

 

 

 

Play off veteranske lige 2017 bo 23. in 24 septembra v Mariboru

16.9.2017
 
 
Play off veteranskih lig 2017 je bil zaradi slabega vremena in zasedenosti igrišč prestavljen na  23. in 24. september, ko bo odigran tudi v primeru slabega vremena.
 
Play off gosti TK Branik Maribor, v primeru slabega vremena pa bodo ekipe lahko igrale tudi v dvorani ŽTK Maribor.   
 
 
   

Znani udeleženci play offa v veteranski teniški ligi 2017

17.06.2017   

 

Liga vetarni Branik Velenje_2017_525

 

Končani so obračuni v veteranski teniški ligi 2017.

 

Nastopalo je 8 ekip, ki so bile razdeljene na skupini VZHOD in ZAHOD, vsaka ekipa je odigrala tri tekme po enokrožnem sistemu, prvouvrščeni ekipi iz vsake skupine pa sta napredovali v play off, ki se bo odvijal 16. in 17. septembra.

 

V skupini vzhod, kjer so nastopale ekipe TK Branik Maribor, ŠTK Velenje, TK Terme Ptuj in ŽTK Maribor sta v play off napredovali ekipi TK Branik, ta je zmagal v vseh treh srečanjih in ŠTK Velenje, ki je bila najboljša v krogu treh ekip s po eno zmago.

 

V skupini ZAHOD so nastopale ekipe TK Krško, TK Triglav Kranj, TD Slovan in TK Trbovlje. v play off sta se uvrstili ekipi TK Krško in TK Triglav Kranj.         

   
 

 

 

 

 

   

Začela se je veteranska teniška liga 2017

18.05.2017   

 

Z uvodnim srečanjem v Krškem v skupini Zahod se je začela veteranska liga 2017. Domačini so v tesnem obračunu s 5-4 ugnali goste iz Kranja. Odločila je zadnja tekma dvojic v kateri sta Dušan ILOVAR in Robi JANKOVIČ s 6-2 7-6 ugnala Braneta LOJKA in Bojana GORENCA.      

 

Odigrana je bila tudi tekma v skupini Zahod med ekipama Slovana in Trbovelj in tudi tu je o zmagovalcu odločila šele zadnja, 9. igra. Slovan je srečanje dobil s 5-4, v odločilnem srečanju dvojic pa sta Gašper WALLAS in Andrej PERGAR s 6-0 6-0 premagala Aljošo ULETA in Slavka RUČMANA.    
        

Na Vzhodu je v še enem izenačenem obračunu je ekipa TK Ptuj s 5-4 premagala domačine, ekipo ŠTK Velenje.   
 
Odigrana je bila tudi preložena tekma med ekipama ŽTK Maribor in TK Branik. S 7-2 so bili boljši Branikovci. 
 
 

Veterani Krško Triglav liga 2017_ foto Grejevič_52

 

 

 

 

 

 

 

Ljubljana, 20.4.2017

 

Objavljamo žreb in razpored igranja v Veteranski ligi 2017.

 

Zapisnik z rezultati pošljite po končanih tekmah na el. naslov koordinatorja ligaškega tekmovanja Bojana MATEVŽIČA,  bojan.matevzic@siol.net.

 

Zaželjeno je, da priložite tudi kakšno fotografijo sodelujočih ekip. 

Zavarovalnica Sava tenis Petrol Telemach Zala Alta BTC City Total Coca Cola Gospodarsko rastavišče Grafični studio K Lenovo ŽiherHiše Slowatch Vivo catering Medot Žito Diners Tenis Slovenija Odmev Barcaffee Babolat Slovenija Dunlop Sport MSIN Medex Kompas Salus Carso