Tenis-Slovenija

M Vzhod 12.06.2008 |

Veteranska liga 2008 - Triglav Kranj prvak

Domžale, 25.03.2009

V soboto 21.3.2009 se je v Domžalah odigrala finalna tekma 1. slovenske veteranske lige za leto 2008. Nasprotnika v finalu sta bila "stara znanca" Triglav Kranj in Železničarski teniški klub Maribor. Kranjčani so že po igri posameznikov dosegli neulovljivo prednost 4/1, saj je edino točko za Mariborčane priigral Bojan Miklavčič, ki je premagal Toma Baldermana. Ekipi sta v nadaljevanju dobili vsaka po en dvoboj dvojic, tako da je bil končni rezultat 5/2 za ekipo Triglava iz Kranja. Tretje do četrto mesto sta si razdelili ekipi Velenja (v polfinalu jo je s 4/3 premagal Triglav) in Slovana (predali so polfinalno tekmo proti ekipi ŽTK Maribor).

triglav500
Triglav Kranj