Tenis-Slovenija
podatkovni_portal
dni
ur
min
sek
Prazna-pasica
prijava_e

Veteranska liga 2018

Veteranska liga 2018 - razpored tekem in sestave ekip

20.4.2018

 

V desnem meniju v dokumentu objavljamo žreb, razpored tekem in sestave ekip za veteransko ligo 2018.

 

V ekipi TK Ptuj je bila ob soglasju vseh ekip opravljena sprememba v kategoriji 35+, kjer je bil poškodovan igralec nadomeščen z drugim. Sestava ekipe TK Ptuj je bila popravljena in v vednost poslana vsem kapetanom.

 

Prijavljenih je sedem ekip, ki bodo odigrale tekme po enkorožnem sistemu, v play off, ki bo septembra, pa se uvrstijo štiri prvouvrščene ekipe rednega dela ligaškega tekmovanja.

 

Zapisnik z rezultati pošljite po končanih tekmah na el. naslov koordinatorja ligaškega tekmovanja Bojana MATEVŽIČA,  bojan.matevzic@siol.net. Ta bo po vsakem odigranem krogu na spletni strani objavil trenutno stanje v razpredelnici in zapisnike tekem.

 

V primeru, da se boste dogovorili za prestavitev tekme ga o tem obvestite po el. pošti.

 

Zaželjeno je, da priložite tudi kakšno fotografijo sodelujočih ekip. 

Prijave za veteransko ligo Tenis Slovenije do 25. marca 2018

Ljubljana, 1.3.2018

 

V desnem meniju najdete prijavnico za veteransko ligo TS 2018.   Izpolnjeno prijavnico, enako kot za ostale lige, pošljite v pisarno TS najkasneje do 25.3.2018.

 

Za vse dodatne informacije se lahko obrnete na ziga.ham@tenis-slovenija.si ali bojan.matevzic@siol.net.

Zavarovalnica Sava tenis Petrol Telemach Zala Alta BTC City Total Coca Cola Gospodarsko rastavišče Grafični studio K Lenovo City Express Slowatch Aktiva Skupina Medot Energetika Maribor Diners Tenis Slovenija city break Babolat Slovenija Dunlop Sport