Tenis-Slovenija
Prazna-pasica
Petrolov up/Zala pokal

PETROLOV UP LETA /  ZALA

Na Tenis Slovenija smo tudi v letu 2017 pripravili dve posebej oblikovani sponzorski sodelovanji in sicer sponzorstvo posameznih kategorij oz. najboljših igralcev.

V letu 2017 bosta igralce in igralke nagrajevala sponzorja PETROL in ZALA

ZALA  - sponzor kategorije do 16 let tudi v letu 2017

S sponzorjem Zalo, ki je tudi uradna voda Tenis Slovenije, smo oblikovali sponzorstvo kategorije do 16 let, pri čemer najboljši oz. najboljša na končni tekmovalni lestvici prejmeta prenosljivi ZALA POKAL.

Nagrade, ki jih bo Zala omogočila skozi vse leto in za vse turnirje v kategoriji do 16 let so tudi: kozarci, vode Zala, darilne vrečke, brisačke ter Zala majčke. Zala nam je za vse turnirje omogočila tudi marketinški material (podelitveno ozadje in pano za igrišče) in tako omogočila, da bodo Zala U16 turnirji tudi navzven lepi.

ZALA POKAL 2016

Za prejem ZALA POKALA 2016 so štele točke iz vseh tekmovanj, ki so jih igralci igrali v obdobju 1.10.2015 do 30.9.2016.

Maja Makorič_Grawe Open 2016_525_dm

Maja Makorič

Prejemnika priznaja ZALA POKAL 2016 sta Maja MAKORIČ in Tin KRSTULOVIČ.

Krstulovič Tin_2016_vp_525

Tin Krstulovič

ZALA POKAL 2015

V letu 2015 sta ZALINA nagrajenca Anže ARH in Kaja JUVAN.

PETROLOV UP LETA

PETROLOV UP LETA 2016 - Živa Falkner

Mama Žive Falkner in predstavnik Petrola_525

Ker je Živa v ZDA, je priznanje prevzela njena mama

PETROLOV UP LETA 2016 je projekt, ki ga je Tenis Slovenija pripravila v sodelovanju s svojim glavnim sponzorjem PETROL - energija za tenis.

Kandidate , ki so se potegovali za nagrado v protivrednosti 500€ so lahko predlagali vsi teniški navdušenci (starši, trenerji, sorodniki, prijatelji, soigralci).

Strokovni svet TZS je na podlagi predlogov širše javnosti, uvrstitev na jakostni lestvici TS in mednarodni lestvici, tekmovalnih rezultatov, potenciala in napredka tekmovalca/ke v zadnjem letu za »PETROLOV UP LETA 2016«  izbral  Živo FALKNER.

PETROLOV UP LETA 2015 - Kaja Juvan

Petrolov up leta 2015 je bila Kaja JUVAN.

Zavarovalnica Sava tenis Petrol Telemach Zala Alta BTC City KIA Coca Cola Gospodarsko rastavišče Grafični studio K Lenovo City Express Slowatch   Varnost Maribor   Medot   Diners Tenis Slovenija