Tenis-Slovenija
Petrolov up/Zala pokal

PETROLOV UP LETA /  ZALA

ZALA  - sponzor kategorije do 16 let

S sponzorjem Zalo, ki je tudi uradna voda Tenis Slovenije, smo oblikovali sponzorstvo kategorije do 16 let, pri čemer najboljši oz. najboljša na končni tekmovalni lestvici prejmeta prenosljivi ZALA POKAL.

Nagrade, ki jih bo Zala omogočila skozi vse leto in za vse turnirje v kategoriji do 16 let so tudi: kozarci, vode Zala, darilne vrečke, brisačke ter Zala majčke. Zala nam je za vse turnirje omogočila tudi marketinški material (podelitveno ozadje in pano za igrišče) in tako omogočila, da bodo Zala U16 turnirji tudi navzven lepi.

ZALA POKAL 2017

Za prejem ZALA POKALA 2017 so štele točke iz vseh tekmovanj, ki so jih igralci igrali v obdobju 1.10.2016 do 30.9.2017.

Prejemnika Zala POKALA 2017 sta Tjaša KLEVIŠAR in Blaž VIDOVIČ.

Zala pokal 2017 Tjaša Klevišar in Blaž Vidovič_525

ZALA POKAL 2016

Za prejem ZALA POKALA 2016 so štele točke iz vseh tekmovanj, ki so jih igralci igrali v obdobju 1.10.2015 do 30.9.2016.

Maja Makorič_Grawe Open 2016_525_dm

Maja Makorič

Prejemnika priznaja ZALA POKAL 2016 sta Maja MAKORIČ in Tin KRSTULOVIČ.

Krstulovič Tin_2016_vp_525

Tin Krstulovič

ZALA POKAL 2015

V letu 2015 sta ZALINA nagrajenca Anže ARH in Kaja JUVAN.

PETROLOV UP LETA

PETROLOV UP LETA 2016 je projekt, ki ga je Tenis Slovenija pripravila v sodelovanju s svojim glavnim sponzorjem PETROL - energija za tenis.

Kandidate , ki so se potegovali za nagrado v protivrednosti 500€ so lahko predlagali vsi teniški navdušenci (starši, trenerji, sorodniki, prijatelji, soigralci).

Strokovni svet TZS na podlagi predlogov širše javnosti, uvrstitev na jakostni lestvici TS in mednarodni lestvici, tekmovalnih rezultatov, potenciala in napredka tekmovalca/ke izbere PETROLOV UP leta.

PETROLOV UP LETA 2017 - Nika RADIŠIČ

Petrolov up leta 2017 je Nika RADIŠIČ.

PETROLOV UP LETA 2016 - Živa FALKNER

Mama Žive Falkner in predstavnik Petrola_525

Ker je Živa v ZDA, je priznanje prevzela njena mama

PETROLOV UP LETA 2015 - Kaja JUVAN

Petrolov up leta 2015 je bila Kaja JUVAN.