Tenis-Slovenija
podatkovni_portal
dni
ur
min
sek
Prazna-pasica
prijava_e
Obvestila

Obvestila

Mednarodni turnirji - tujina

16.06.2018
Oglejte si rezultate mednarodnih tekmovanj:

Moški do 125.000 USD  TUKAJ.
Moški nad 125.000 USD  TUKAJ.
Ženske do 100.000 USD TUKAJ.
Ženske nad 100.000 USD TUKAJ.
Juniorji 18 let TUKAJ.
Juniorji 12-16 let TUKAJ.
Veterani TUKAJ.
Tenis na vozičkih TUKAJ
TUKAJ

Kurativna oskrba članom Tenis Slovenije

07.05.2018
Tenis Slovenija se je dogovorila za prednostno obravnavo v primeru akutne poškodbe, preobremenitvene poškodbe ali bolezni mišično skeletnega sistema za vse kategorizirane tekmovalce in ostale člane Tenis Slovenije. Ta se lahko izvede pri dr. Klemnu Stražarju v ambulanti MD Medicina Sanatorij Ljubljana (tel. za naročanje: 031/214-444). Stroške diagnostike in zdravljenja lahko pacienti krijejo sami ali pa iz naslova paketa posebnega in pred tem sklenjenega zdravstvenega zavarovanja.

Ker so čakalne dobe za zdravstveno oskrbo aktivnih športnikov praviloma (pre)dolge, samoplačniško pa finančno zahtevne, je na tržišču kar nekaj ponudb nadstandardnih zavarovanj, ki omogočajo zavarovancem hitro diagnostično in terapevtsko obravnavo. Pri Tenis Sloveniji smo se zato za pomoč in svetovanje za vas, dogovorili z zavarovalno specialistko – posrednico Bojano Kavčič, mamo Blaža Kavčiča, ki vodi zavarovalno agencijo Heureka.

Vse ostale podrobnoti preberiteTUKAJ

Ali ste že oddali zahtevek za namenitev dela dohodnine za donacijo Tenis Sloveniji

17.04.2018
Spoštovani prijatelji tenisa,

verjetno ste že seznanjeni z možnostjo vseh davčnih zavezancev, ki lahko vsako leto do 0,5% dohodnine namenimo nevladnim organizacijam, med katere sodi tudi Tenis Slovenija.

V priponki najdete navodila kako lahko svoj del dohodnine namenite Tenis Sloveniji ter kako bodo ta sredstva porabljena.

V tej priponki pa je obrazec Zahteva za nameniev dela dohodnine za donacijo.

V naprej se vam lepo zahvaljujemo za tovrstno obliko podpore slovenskemu tenisu.

Tenis SlovenijaTUKAJ

Naprodaj zbornik Tenis Slovenija 1899 - 2015

02.12.2015
Spoštovani,

Zaradi velikega povpraševanja in zanimanja po zborniku Tenis Slovenija 1899-2015, ki smo ga predstavili in podelili na Slavnostni akademiji v Mariboru, vas obveščamo, da bo zbornik možno tudi kupiti.

Zbornik Tenis Slovenija 1899-2015, ki na 146 straneh v sliki in besedi povzema teniško dogajanje od začetka te igre pri nas pa vse do letošnjega leta, je vsekakor izjemno darilo vsakemu teniškemu zanesenjaku, posebej v času Božiča in Novega leta.

Tako smo se skupaj z avtorjem zbornika, g. Antonom Grosmanom odločili, da bo zbornik na prodaj po ceni 10€ (DDV vključen).

Zbornik lahko prevzamete v pisarni Tenis Slovenije ali prejmete po pošti (plačilo poštnine ob prevzemu). V primeru slednjega vas prosimo, da Žigi Hamu na e-naslov ziga.ham@tenis-slovenija.si sporočite točne podatke prejemnika. Zbornike bomo na pošto oddajali vsak ponedeljek.

S spoštovanjem, Tenis SlovenijaTUKAJ

Lestvice ATP, WTA in ITF

06.10.2010
Na povezavi jakostne lestvice 2010 lahko odslej vsak ponedeljek oz. torek najdete najnovejše uvrstitve naših igralk in igralcev na svetovnih jakostnih lestvicah. PoglejteTUKAJ
rss
Zavarovalnica Sava tenis Petrol Telemach Zala Alta BTC City Total Coca Cola Gospodarsko rastavišče Grafični studio K Lenovo City Express Slowatch Aktiva Skupina Medot Energetika Maribor Diners Tenis Slovenija city break Babolat Slovenija Dunlop Sport